Song Title

पड़ोसन Padosan Lyrics In Hind And English

Singer : Raj Mawar, Ruchika Jangid
Lyrics : Ajay Hooda
Music : Gulshan Music
Label : © White Hill Dhaakad

Padosan In Hind And English lyrics in Hindi and lyrics in English. The lyrics of the song is written by Ajay Hooda the singers of the song Padosan In Hind And English are Raj Mawar, Ruchika Jangid and the music is composed by Gulshan Music. Padosan In Hind And English is a song from the movie and The label and the original rights of the song belongs to © White Hill Dhaakad

Padosan Lyrics In English

Character Kona Loose Mera
Ho Daily Suit Naye Wah Pehre
Ho Killo Makeup Laave Laave Se
Pati Mera Dekh Dekh Ke Usne
Hair Style Banawe Se

Hey Lage Loot Gaya Mehal Mera
Padosan Le Gayi Chhehal Mera
Padosan Le Gayi Chhehal Mera
Padosan Le Gayi Chhehal Mera

Re Sare Gaam Mein Bahu Nahi Koye Tere Takkar Mein
Tu Kasam Khawale Kisse Ki Na Main Uske Chakkar Mein

Re Laage Udh Gaya Fuse Tera
Character Kona Loose Mera
Character Kona Loose Mera
Character Kona Loose Mera

Iski Burst Uska Suit Daily Match Kare Hai Kasut
Iski Burst Uska Suit Daily Match Kare Hai Kasut

Pati Hua Isq Mein Fail Mera
Padosan Le Gayi Chhehal Mera
Padosan Le Gayi Chhehal Mera
Padosan Le Gayi Chhehal Mera

Faltu Ki Kar Ri Bakwas Re Burst Teen Chaar Mere Paas
Faltu Ki Kar Ri Bakwas Re Burst Teen Chaar Mere Paas

Dimag Yo Karle Use Tera
Character Kona Loose Mera
Character Kona Loose Mera
Character Kona Loose Mera

Reel Pe Song Selection Same
Same Se Chhaat Pe Jane Ka Tyme
Reel Pe Song Selection Same
Same Se Chhaat Pe Jane Ka Tyme

Kyu Hoya Beyaah Ee Gail Mera
Padosan Le Gayi Chhehal Mera
Padosan Le Gayi Chhehal Mera
Padosan Le Gayi Chhehal Mera
Padosan Le Gayi Chhehal Mera

Ajay Hooda Ne Karde Maaf
Mera Na Laphda Baat Re Saaf
Ajay Hooda Ne Karde Maaf
Mera Na Laphda Baat Re Saaf

Mind Total Confuse Tera
Character Kona Loose Mera
Character Kona Loose Mera
Character Kona Loose Mera

Padosan Lyrics In Hind

कैरेक्टर कोना लूज़ मेरा
हो डेली सूट नये वाह पहरे
हो किल्लो मेकअप लावे लावे से
पति मेरा देख देख के उसने
हेयर स्टाइल बनावे से

अरे लगे लूट गया मेहल मेरा
पड़ोसन ले गई छैल मेरा
पड़ोसन ले गई छैल मेरा
पड़ोसन ले गई छैल मेरा

रे सारे गाम में बहू नहीं कोई तेरे टक्कर में
तू कसम खावले किस्से की ना मैं उसके चक्कर में

रे लागे उड़ गया फ्यूज तेरा
कैरेक्टर कोना लूज़ मेरा
कैरेक्टर कोना लूज़ मेरा
कैरेक्टर कोना लूज़ मेरा

इसका फटना उसका सूट डेली मैच करे है कसुट
इसका फटना उसका सूट डेली मैच करे है कसुट

पति हुआ इश्क में फेल मेरा
पड़ोसन ले गई छैल मेरा
पड़ोसन ले गई छैल मेरा
पड़ोसन ले गई छैल मेरा

फालतू की कर री बकवास रे फट तीन चार मेरे पास
फालतू की कर री बकवास रे फट तीन चार मेरे पास

दिमाग यो कार्ले यूज़ तेरा
कैरेक्टर कोना लूज़ मेरा
कैरेक्टर कोना लूज़ मेरा
कैरेक्टर कोना लूज़ मेरा

रील पे गाने का चयन वही
सेम से छत पे जेन का टाइम
रील पे गाने का चयन वही
सेम से छत पे जेन का टाइम

क्यू होया बियाह ई गेल मेरा
पड़ोसन ले गई छैल मेरा
पड़ोसन ले गई छैल मेरा
पड़ोसन ले गई छैल मेरा
पड़ोसन ले गई छैल मेरा

अजय हुडा ने करदे माफ
मेरा ना लफड़ा बात रे साफ
अजय हुडा ने करदे माफ
मेरा ना लफड़ा बात रे साफ

माइंड टोटल कन्फ्यूज तेरा
कैरेक्टर कोना लूज़ मेरा
कैरेक्टर कोना लूज़ मेरा
कैरेक्टर कोना लूज़ मेरा